Levuk STU

Læring for livet i levende og trygge rammer

Velkommen til Levuk STU

Levuk STU er en uddannelsesinstitution hvor unge med særlige behov bliver udfordret i trygge rammer. Her kan de opleve glæden ved at tilegne sig ny viden gennem fordybelse og praksis – formidlet af professionelle undervisere i et levende læringsmiljø. Uddannelsen tager tre år og man får kompetencer til at blive så selvstændig i eget liv som muligt. Samtidig får man konkrete erfaringer igennem erhvervspraktikker til at vælge et fremtidigt arbejdsliv eller uddannelse.

introduktion

Praktisk

Lokation

Milnersvej 39A
3400 Hillerød

}

Åbningstider

Man til tors: 08.00 – 15.00
Fre: 08.00 – 13.00

Undervisningstid
Man til tors: 8.00 – 13.30
Fre: 8.00 – 12.00

Kontakt

STU tlf.: 48 24 42 17
STU mail: stu@levuk.dk

Nyhedsbreve

November

December

Januar

Mart/april

” Vi tror på, at alle mennesker er værdige, relationelle og engagerede, og det afspejler sig i den måde, vi underviser, støtter, inspirerer og vejleder eleverne. Vi er ambitiøse og fleksible, og med en pædagogik som er baseret på en narrativ tilgang, giver vi eleverne muligheder for at skabe nye indsigter, nye fortællinger om sig selv og nye veje i livet. "

– Britt Korsgård, afdelingsleder

|

udtalelser

Andre fortæller

Det bedste ved at gå på Levuk STU er alle de gode venner jeg har fået og at jeg er blevet klogere og bedre. Jeg har lært så meget, at jeg godt tør flytte hjemmefra. Jeg har de bedste lærere og de vil altid hjælpe mig.

Vi er aktive og vi træner meget. Jeg kan rigtig godt lide at vi laver så meget forskelligt, men alligevel har vores traditioner: Ocean rescue lærer os førstehjælp og det er fedt vi kan bo og spise sammen. Livredderen er rigtig sød og sjov. Og sommerfesten er ekstra hyggelig. Rigtig fedt at se dem der skal gå ud få hue på og være så glade. Alle hygger, synger og klapper højt.

-Sophia Laursen

3. års STUelev

”Jeg havde en formodning om, at Levuk STU var det rigtige sted, men jeg havde aldrig troet at det var så motiverende for min datter. Levuk STU forbereder min datter på et liv efter skolen.

Sund livsstil er i fokus – lige fra mad og træning, men også de sociale kompetencer og generel trivsel inddrages i dagligdagen. Udover de generelle fag, inddrages dansk og matematik i ADL, dvs i madlavning, rengøring, Der er også temaer som demokrati, gæstebud, klima og miljø, kommunikation og fremtoning. Jeg synes at der er sket meget med hende.”

- Bjarke Andersen

Forælder til Camilla, 2 års STUelev

”STU’en er for alle der har et handikap. Vi hjælper hinanden når det er svært. Jeg har fået mange nye venner og vi dyrker idræt og læser hver dag.

Der er gode tema-uger f.eks. gæstebud hvor vi planlægger en fest for forældrene. Sidste år underviste jeg i en fælles-dans og jeg havde øvet mig meget.

3. års eleverne får en stor fest og huer på om sommeren. De bliver kørt rundt i byen i busserne pyntet med flag og balloner – dét glæder jeg mig til.”

- Frederik Eilersen

2. års STUelev