Levuk Ungdomsklub

En klub med plads til, at du kan være dig

Velkommen til Levuk Ungdomsklub

Vi er for dig som ønsker en sjov og aktiv fritid blandt andre unge med handikap i trygge rammer. Her bliver du en del af et fællesskab, hvor der er plads til at være sig selv. Vi ønsker for dig og hinanden, at Levuk Ungdomsklub er stedet, hvor man kan udvikle sig, slappe af, få nye venner, måske en kæreste og blive en aktiv del af lokalsamfundet.

introduktion

}

Åbningstider

Man og ons: 12.00 – 21.00
Tirs og tors: 12.00 – 17.00
Fre: 12.00 – 22.00

Praktisk

Lokation

Milnersvej 39A
3400 Hillerød

Kontakt

Telefon: 48 24 42 17
levuk@levuk.dk

Fremhævede begivenheder

 

 

 

Kalender

Ferietilmelding

Brug vores online ferietilmeldingsmodul

Nyt fra klubben

Nyhedsbrev November 2023

Nyhedsbrev december 2023

Kontrolrapport 2022

” Levuk skal være en klub, hvor man har lyst til at bruge sin fritid. Et sted, der er rart at være for alle, uanset hvilket handicap man har. Et sted med aktiviteter medlemmerne har valgt, fordi det er interessant, sjovt, spændende og for unge. "

– Benjamin, leder
|

udtalelser

Andre fortæller

”Jeg kan rigtig godt lide at gå i klub, for det er sjovt. Jeg har mange venner i klubben. Jeg kan især godt lide vores kolonier. Jeg har været med på Kreta, skiferie til Italien, sneferie i Norge og sommerkoloni i Nordjylland”

- Kirsten Osborne

Medlem af Levuk Klub

“Klubben giver os en frihed og et pusterum i hverdagen. Her kan vi skabe os åndssvagt. Klubben giver god grund til at komme igennem en kedelig arbejdsdag”

- Tobias Jensen

Medlem af Levuk klub

“Levuk Ungdomsklub er en klub der skaber rammer og indhold der passer til en ungdomskultur med et sundt afsæt for både det fysiske og mentale helbred”

- René Silword

Bestyrelsesformand, Levuk