Fest, ungdomsliv og aftenaktiviteter

Du er her: Forside » Klub » Fest, ungdomsliv og aftenaktiviteter

Fest, ungdomsliv og aftenaktiviteter

Mandag, onsdag og fredag er der klubaften. Efter fællesspisningen er der mulighed for at være sammen med vennerne og kæresten eller måske spille UNO, PlayStation eller surfe på internettet.
Man kan også deltage i en af de mange aktiviteter som f.eks. Girls Night, fitness eller svømning. Eller man kan tage med til Horsebohus for at spille hardball og køre havetraktor. Det er helt op til den unge selv.

Nogle aftenaktiviteter varer hele året, hvor andre er bestemt af årstiden.

Mandag aften:

Musik på en ny måde: Prøv kræfter i vores band, der fokuserer på at spille på instrumenter og skabe et band deraf. Snak med Thomas eller Dag, hvis du vil være en del af bandet. (Hele året)

Svømmehal: Vi svømmer i Hillerød svømmehal. Vi tager afsted 16.45 og er tilbage ca. 18.00. Hvis du vil være en del af holdet så snak med Thomas, Claus, Naja eller Lene. Husk badetøj, håndklæde osv. (Ingen svømning i december)

Havetraktor: Tag med i skoven, hvor vi sætter havetraktoren i højeste gear og drøner derudaf. Snak med Claus, hvis du vil med. (Fra april til og med september)

Girls night: Mest for piger! Vi tilbyder at få lagt makeup, ordnet hår og ikke mindst lækker wellness med fodmassage, pedicure og manicure. Snak med Malene, hvis du vil være med. (Hele året)

Åbent værksted: Vil du være med til at producere et brætspil, så vær med når Johnie holder åbent værksted hver mandag. Der er åbent fra 16-20. (Hele året)

Onsdag aften:

Massage: Har du ømme muskler eller trænger til at slappe af? Majken tilbyder en omgang wellness hver anden onsdag. (Hele året)

Adventure: Hver onsdag kan du være med på adventureholdet, der bl.a. spiller hardball i skoven. Nogle af onsdagene vil blive brugt på teori. Snak med Firas, Emma eller Marie, hvis du vil være med. (Hele året)

Filmklub: En onsdag om måneden tænder vi op for biografstemningen med storfilm på storskærmen. Kom gerne med filmforslag til Johnie. (Fra oktober til og med april)

Fredag:

Fitness: Kom med i træningscenter hver fredag fra 15-16. Husk tøj og sko plus diverse til omklædning. Snak med Majken, Naja eller Firas, hvis du vil med. Vær opmærksom på, at vi ikke træner ved særlige arrangementer i klubben. (Hele året)

Hestepleje: Første fredag i hver måned kan du tage med Marie ud på hestebesøg. Her kan du strigle, fodre, klappe og måske ride. Det er fra 14.30-17. (Hele året)

Mountainbike: Fredage i lige uger kan du komme med Dag ud og fræse på mountainbike. Ruten er ved Horsebohus, hvilket giver anledning til at holde pause der og nogle fredage blive og spise aftensmad ved bålet. Forvent at aktiviteten varer fra 16-19, det er fra april til og med september.

Fredagscafe: Om fredagen sker der altid sjove ting i cafeen. Vi hører musik eller spiller selv, leger og meget andet.

Fredag er også den aften, hvor vi holder fester eller andre sjove aktiviteter, der lægger op til en god weekend. Derfor tages der forbehold for, at de faste aktiviteter om fredagen aflyses. Hold dig opdateret i kalenderen.