Fest, ungdomsliv og aftenaktiviteter

Fest, ungdomsliv og aftenaktiviteter

Mandag, onsdag og fredag er der klubaften. Efter fællesspisningen er der mulighed for at være sammen med vennerne og kæresten eller måske spille UNO, PlayStation eller surfe på internettet.
Man kan også deltage i en af de mange aktiviteter som f.eks. wellness, fitness, havetraktor eller svømning. Eller man kan være med på Adventureholdet, hvor vi spiller hardball hele sommerhalvåret. Det er helt op til den unge selv.

Nogle aftenaktiviteter varer hele året, hvor andre er bestemt af årstiden.

Mandag aften:

Musik på en ny måde: Prøv kræfter i vores band, der fokuserer på at spille på instrumenter og skabe et band deraf. Snak med Thomas eller Johnie, hvis du vil være en del af bandet. (Hele året)

Svømmehal: Vi svømmer i Hillerød svømmehal. Vi tager afsted 16.45 og er tilbage ca. 18.00. Hvis du vil være en del af holdet så snak med Thomas, Claus, Louise eller Lene. Husk badetøj, håndklæde osv. (Ingen svømning i december)

Wellness: Vi tilbyder at få lagt makeup, ordnet hår og ikke mindst lækker wellness med fodmassage, pedicure og manicure. Snak med Josefine, hvis du vil være med. (Hele året)

Åbent værksted: Vil du være med til at producere et brætspil, så vær med når Johnie holder åbent værksted hver mandag. Der er åbent fra 16-20. (Hele året)

Onsdag aften:

Massage: Har du ømme muskler eller trænger til at slappe af? Majken tilbyder en omgang massage hver anden onsdag. (Hele året)

Adventure: Hver onsdag kan du være med på adventureholdet, der bl.a. spiller hardball eller andre udfordrende aktiviteter. Nogle af onsdagene vil blive brugt på teori. Snak med Firas eller Emma hvis du vil være med. (Hele året)

Singstar/Just dance: Dyrk din indre popstar når Camilla tænder op for Singstar og Just dance. (Hele året)

Fredag:

Fitness: Kom med i træningscenter hver fredag fra 15-16. Husk tøj og sko plus diverse til omklædning. Snak med Majken, Henrik eller Josefine, hvis du vil med. Vær opmærksom på, at vi ikke træner ved særlige arrangementer i klubben. (Hele året)

Fredagscafe: Om fredagen sker der altid sjove ting i cafeen. Vi hører musik eller spiller selv, leger og meget andet.

Fredag er også den aften, hvor vi holder fester eller andre sjove aktiviteter, der lægger op til en god weekend. Derfor tages der forbehold for, at de faste aktiviteter om fredagen aflyses. Hold dig opdateret i kalenderen.