Job og samvær

Et arbejdsliv med glæde, samvær og mening

Job & samvær

Levuk Job & Samvær er et aktivt arbejdsfællesskab med produktion og serviceopgaver i Store Dyrehave i Hillerød. Du arbejder som naturguide, skovhjælper, dyrepasser eller køkkenpersonale og bruger dine kvaliteter og kompetencer til at gøre en forskel. Igennem MUS-samtaler, personalemøder og opkvalificerende kurser bliver du klædt på og styrket i dine færdigheder. Vi er en social arbejdsplads hvor fællesskabet vægtes højt; du får gode kollegaer og mulighed for at opbygge dit netværk.

Introduktion

Praktisk

Lokation

Horsebohus i Store Dyrehave
Københavnsvej 59
3400 Hillerød

}

Åbningstider

Man:  08.00 – 12.00
Tirs. - fre: 08.00 – 14.00

Kontakt

Tlf.: 48 24 42 17
Mail: job@levuk.dk

Nyt fra job og samvær

Tilsynsrapport 2023

Nyhedsbrev april 2024

"Vi vil være et sted, hvor man har lyst til at komme på arbejde hver dag, og mærke at man er værdsat og gør en vigtig forskel"

– Steen, afdelingsleder
|

udtalelser

Andre fortæller

”Vores søn er i skoven hver dag og får frisk luft og får brugt sine kræfter. Han kører havetraktor, lapper huller i vejen, hugger brænde og høster grøntsager fra drivhuset. Han er meget glad for at arbejde her. Der er højt til loftet i mere end en forstand og han er i trygge rammer hvor han bliver udfordret af nogle han har tillid til.  Vi er som forældre meget glade og sætter pris på det gode samarbejde omkring vores søns arbejdsdag.”

- Bettina Röder

Forælder til Magnus, medarbejder på Job & Samvær

“Der er så god stemning herude. Jeg kan lide at arbejde midt i en skov. Det gør bare det hele meget bedre, at man kan se den springe ud. Jeg kan lide arbejdsopgaverne. Især når vi er ude på Pibergården og passer deres heste.”

- Daniel Dreier

Medarbejder på Job & Samvær

“Jeg elsker at arbejde her, for der er så meget friluft, natur og glade mennesker og bare rigtig god stemning. Jeg er glad for at være på køkkenholdet, for dér kan jeg være kreativ og komme med nye idéer til hvordan man kan lave mad. Jeg kan folde mig ud og lave tingene selv.” 

- Victoria Rasmussen

Medarbejder på Job & Samvær