Brug af Levuk under nedlukningen

 

Kære unge, forældre og øvrige pårørende

Regeringen meldte onsdag den 13. januar ud, at alle restriktioner, indtil videre, er forlænget til 7. februar 2021. Smittetrykket er stadig højt (også i Hillerød) og store dele af samfundet er stadig lukket helt ned. For ikke at bidrage til smittespredningen er det helt afgørende, at vi i den næste periode udviser forsigtighed og sammen sørger for at vi ikke får corona indenfor dørene.

Ungdomsklubben:

Vi opfordrer alle medlemmer til at blive hjemme, hvis I har mulighed for det. For de medlemmer der har brug for et ”nødtilbud” har klubben åben hver dag fra kl. 12.00 – 17.00. Her vil man møde ind på sin respektive linje og ikke være i kontakt med unge eller personale fra andre linjer. Horsebohuslinjen vil kun være i skoven og kommer derfor ikke på Milnersvej. Ring til Benjamin (27528217) hvis du eller din familie er i risikogruppe – eller hvis der er spørgsmål.

Særligt for unge med Job og Samvær og klubtilbud:

De medarbejdere, der ikke kan tage direkte hjem fra arbejde, vil blive i skoven og være i klub med klub-pædagoger til kl. 16.00, hvor der vil være kørsel hjem med HB.

Særligt for unge med STU og klubtilbud:

De elever, der ikke kan tage direkte hjem fra skole, vil blive på skolen og være i klub med klub-pædagoger til kl. 16.00, hvor der vil være kørsel hjem med HB.

STU’en:

Undervisningen fortsætter på hold 1, 2 og 3 med de faste tilknyttede lærere fra 8.00 – 13.30 / 8.00 – 12.00. Vi kommer til at være opdelte og har ikke mulighed for at benytte indendørs idrætsfaciliteter. Ring til Louise (42327323) hvis du eller din familie er i risikogruppe –eller hvis der er spørgsmål.

Job & Samvær:

Arbejdsdagene fortsætter i grupperne med de faste tilknyttede pædagoger fra 8.00 – 12.00 / 8.00 – 14.00. Vi er mere opdelte end sædvanligt og finder arbejdsgange der giver mest plads til at holde den nødvendige afstand. Ring til Steen (27528216) hvis du eller din familie er i risikogruppe –eller hvis der er spørgsmål.

OBS: For at vi kan planlægge den kommende tid, vil det være en stor hjælp, hvis I giver besked via mail om hvorvidt I kommer i klub, på STU eller i Job. Og HUSK at blive hjemme, hvis I har de mindste symptomer på sygdom.

 Venlig hilsen

Levuk